AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar dua etmek

Kahve falında mezar dua etmek

Kahve falında mezar dua etmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, servet sahibi olacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kazancını katbekat arttıracağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında mezar dua etmek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya meslektaşlarınız size yardım edebilirler.

Kahve falında mezar başında dua okumak eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlara dua okumak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarda dua okumak kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlığa gitmek dua okumak kazancının azalmayacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında mezar görüp dua etmek atılan adımların ferahlığa çıkacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlara dua etmek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar başında dua etmek maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi mezarında dua okumak işlerinin ters gideceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir