Kahve falında mezarın üzerine oturmak

Kahve falında mezarın üzerine oturmak şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, kötü yollara gireceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın üzerine oturmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğiniz birisinden bir haber alabilirsiniz.

Kahve falında mezarın üzerine oturmak hayatının çok daha kolay hale geleceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında mezar üzerinde oturmak ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında mezarlık kenarında oturmak hayırlı adımlar atacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezara oturmak böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarın içinde oturmak eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine yorulur.

Kahve falında mezarda oturduğunu görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlığa oturmak gücünün azalacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlığın üstüne oturmak evlerin ayrılacağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top