AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin sırtına binmek

Kahve falında sevdiğinin sırtına binmek

Kahve falında sevdiğinin sırtına binmek daha büyük işler için bir örnek olacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, fakirlik yaşayacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin sırtına binmek gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler vermeniz durumunda yaptığınız özel planlar bozulabilir.

Kahve falında sevdiğinin sırtına binmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, bazı girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin sırtına binmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ineğin sırtına binmek dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, ikinci bir şans vereceğine yorulur.

Kahve falında bir insanın sırtına binmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin sırtına binmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin sırtına binmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yunus balığının sırtına binmek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırta binmek işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir