AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın içinde bebek görmek

Kahve falında mezarın içinde bebek görmek

Kahve falında mezarın içinde bebek görmek huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, adından konuşulur olacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına inanılır.

Kahve falında mezarın içinde bebek gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları almak istiyorsanız kendi işinizi kendiniz yapmalısınız.

Kahve falında mezarın içinde bebek görmek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar içinde ateş görmek helal ve bol rızka kavuşacağına, arzularının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında mezar içinde iskelet görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarın içinde yılan görmek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına işaret eder.

Kahve falında mezar içinde yılan görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlık içinde cami görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine yorulur.

Kahve falında mezar içinde kefen görmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın içinde olmak sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir