AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar taşımak

Kahve falında mezar taşımak

Kahve falında mezar taşımak çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, eksiklerinin farkına varacağına, gelirinin de garanti altında olacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar taşımak gördüyseniz:

  • Yakınlığın türü sizin cinsiyetinize göre değişebilir.

Kahve falında mezarlık taşımak mutlu olacağına ve güleceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar taşımak fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar taşı taşımak içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında mezarı başka yere taşımak yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına işaret eder.

Kahve falında mezara toprak taşımak rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında mezara su taşımak endişelerini silip atacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarı taşımak zor durumların tatlıya bağlanacağına, malvarlığının çok daha artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşyalarını taşımak büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir