AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarı açmak

Kahve falında mezarı açmak

Kahve falında mezarı açmak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, beddua ve ah alacağına, dertlerinin sona ereceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında mezarı açmak gördüyseniz:

  • Sıkışıklığınızı giderecek çareler bulabilmeniz zor değildir.

Kahve falında mezarı açmak hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının mezarını açmak tatsızlıklar çıkacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün mezarını açmak verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annenin mezarını açmak zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, şansın önünün kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin mezarını açmak maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına yorulur.

Kahve falında mezarlık açmak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kendi mezarını açmak yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalettir.

Kahve falında annesinin mezarını açmak çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir