AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin mezarını açmak

Kahve falında annesinin mezarını açmak

Kahve falında annesinin mezarını açmak yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında annesinin mezarını açmak gördüyseniz:

  • Para akışınızda sorun olmasa bile, kontrollü harcamanız gerekiyor.

Kahve falında ölmüş annenin mezarını açmak canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında annesinin mezarını açmak onun her zaman başında olacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına delalettir.

Kahve falında ölen kişinin mezarını açmak eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına inanılır.

Kahve falında mezar yeri açmak işlerin ve kazancın bir anda artacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlığı açmak çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş babasının mezarını açmak huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında eski mezar açmak ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin mezarını açmak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir