AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi mezarını açmak

Kahve falında kendi mezarını açmak

Kahve falında kendi mezarını açmak bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi mezarını açmak gördüyseniz:

  • Ticari başlıklarda emek harcamak gerekebilir.

Kahve falında ölen kişinin mezarını açmak garanti olacak makama oturacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın mezarını açmak eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin mezarını açmak kendi işini kurmak için adım atacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarları açmak işinin başına geçeceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinin mezarını açmak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının mezarını açmak binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ölen birinin mezarını açmak maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, kendisini eve kapatacağına delalettir.

Kahve falında mezarı açmak başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir