AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş annenin mezarını açmak

Kahve falında ölmüş annenin mezarını açmak

Kahve falında ölmüş annenin mezarını açmak sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, elinin de bollaşacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, kudret ve destek olacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş annenin mezarını açmak gördüyseniz:

  • Bilin ki, önemli kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında annesinin mezarını açmak fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, işlerinin yarım kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annenin mezarını açmak kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın üstünü açmak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi mezarını açmak kardeşler arasına kara kedi gireceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün mezarını açmak sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarı açmak bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinin mezarını açmak fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş kişinin mezarını açmak sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir