AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının mezarını açmak

Kahve falında başkasının mezarını açmak

Kahve falında başkasının mezarını açmak endişelerin yerini mutluluğun alacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, işlerinin bollaşacağına, rahata erileceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının mezarını açmak gördüyseniz:

  • Geçmişte yaptıklarınız şu an ilerlemenize yardım edebilir.

Kahve falında ölmüş birinin mezarını açmak kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında mezarı açmak attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine yorulur.

Kahve falında mezarın üstünü açmak maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş annenin mezarını açmak kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, aşkının da kalıcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasının mezarını açmak başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar yeri açmak borçları varsa ödeyeceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ölünün mezarını açmak herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş kişinin mezarını açmak insanların saygısının kazanılacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir