AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan korkmak

Kahve falında mezardan korkmak

Kahve falında mezardan korkmak içinden çıkılamaz bir hal alacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, kariyer planının altüst olacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine işarettir.

Kahve falında mezardan korkmak gördüyseniz:

  • Tutkusal ilişkiler, fiziksel çekim artabilir.

Kahve falında mezarlıktan korkmak zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta korkmak çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında mezara girmekten korkmak inanca ve cesarete sahip olacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında mezardan korkmak düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı adamdan korkmak hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenden inmekten korkmak isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına delalet eder.

Kahve falında dalgadan korkmak beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlık ve korkmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir