AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan canlı çıkarmak

Kahve falında mezardan canlı çıkarmak

Kahve falında mezardan canlı çıkarmak kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Kahve falında mezardan canlı çıkarmak gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız düzenlemeler ya da birlikte yaşadığınız bir kişiyle sorunları detaylı şekilde ele almanız olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında mezardan canlı çıkarmak yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında mezardan canlı bebek çıkarmak büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında denizden canlı balık çıkarmak iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında canlı mezara koymak onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına işarettir.

Kahve falında ölüyü mezarda canlı görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında canlı mezara girmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda canlı görmek kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara canlı gömülmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir