AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda canlı görmek

Kahve falında mezarda canlı görmek

Kahve falında mezarda canlı görmek parasız kalmaya, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarda canlı gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işleriniz ya da sorumluluklarınız olması sizi engellese de, bir şeyleri durdurmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında canlıyken mezara girmek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında canlı canlı mezara gömmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında canlı olarak mezara girmek yeni bir hayata adım atılacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında canlı mezara koymak kazancının çoğalacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini mezarda canlı görmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü mezarda canlı görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında mezarda canlı bebek görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarda canlı görmek başarılarının artacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir