AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda yatan bebek görmek

Kahve falında mezarda yatan bebek görmek

Kahve falında mezarda yatan bebek görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına inanılır.

Kahve falında mezarda yatan bebek gördüyseniz:

  • Yerinize getirmeniz gereken sorumluluklarınız olması yaratıcı işlerle uğraşmanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında mezarda yatan bebek görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına delalet eder.

Kahve falında mezarın üstünde yattığını görmek hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında mezarda yattığını görmek en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarda yatan birini görmek kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, masumluğunu ispat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta yattığını görmek kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerde yatan bebek görmek akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, başarısız ve mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında yanında yatan bebek görmek yükünün azalacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine tabir olunur.

Kahve falında yatan bebek görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir