AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle yattığını görmek

Kahve falında biriyle yattığını görmek

Kahve falında biriyle yattığını görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında biriyle yattığını gördüyseniz:

  • Bir hukuki sorun sizi üzebilir.

Kahve falında hastanede yatan birini görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında karısının başkasıyla yattığını görmek fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, isteklerin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatakta bir erkekle yattığını görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına delalet eder.

Kahve falında yüzüstü yattığını görmek alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye inanılır.

Kahve falında başkasının yattığını görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına işarettir.

Kahve falında kuluçkaya yatmış tavuk görmek yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine yorulur.

Kahve falında yat turu yapmak yeni bir yola gireceğine, kendi kabuğuna çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yattığını görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir