AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda yatan birini görmek

Kahve falında mezarda yatan birini görmek

Kahve falında mezarda yatan birini görmek dünyanın kendisine galip gelmesine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine inanılır.

Kahve falında mezarda yatan birini gördüyseniz:

  • Çok farklı olaylar yaratıcılığınızı besleyebilir veya ilham verici olabilir.

Kahve falında mezarda yatan bebek görmek lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta yattığını görmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarda yattığını görmek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarda yatan birini görmek onlar için çabalayacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarın üstünde yattığını görmek atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında annesini hasta yatarken görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına rivayet eder.

Kahve falında yatan erkek görmek aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta yattığını görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir