AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta yattığını görmek

Kahve falında mezarlıkta yattığını görmek

Kahve falında mezarlıkta yattığını görmek bir koyduğu işten üç alacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta yattığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız veya evinizle ilgili konulara daha hassas yaklaşmanız gerekiyor.

Kahve falında mezarda yattığını görmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında mezarda yatan birini görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, borçların kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta yattığını görmek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine işarettir.

Kahve falında mezarda yatan bebek görmek alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında mezarın üstünde yattığını görmek falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle yattığını görmek Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasını yatarken görmek sevgi ve barış ortamının kurulacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına alamet eder.

Kahve falında yatan kedi görmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir