AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta yattığını görmek

Kahve falında hasta yattığını görmek

Kahve falında hasta yattığını görmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine işarettir.

Kahve falında hasta yattığını gördüyseniz:

  • Doğru olanı seçmek ise size kalıyor.

Kahve falında hastayı yatarken görmek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hastanede hasta yattığını görmek büyük kazançlar sağlanılacağına, kız çocuğunun olacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü hasta yatarken görmek herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında birini hasta yatarken görmek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hasta olup hastanede yattığını görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin hasta yattığını görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hasta yatan kadın görmek dünya hayatından yana da razı geleceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine inanılır.

Kahve falında annesini hasta yatarken görmek amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir