AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda hazine aramak

Kahve falında mezarda hazine aramak

Kahve falında mezarda hazine aramak ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda hazine aramak gördüyseniz:

  • Kendine güvenli tavırlarınızla başarılarınıza yardımı olabilecek kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Kahve falında mezarda hazine aramak bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında mezarlıkta hazine aramak evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına işaret eder.

Kahve falında denizde hazine aramak kolaylığa kavuşacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hazine aradığını görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına inanılır.

Kahve falında hazine aramak keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarda hazine görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında mezarda hazine bulmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında hazine çıkarmak çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir