AnaSayfa / Genel / Kahve falında hazine aramak

Kahve falında hazine aramak

Kahve falında hazine aramak işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hazine aramak gördüyseniz:

  • Ufkunuzu genişletmek, sınırlarınızı büyütmek istiyorsanız bir şeyler yapmalısınız.

Kahve falında mezarlıkta hazine aramak rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında hazine aramak aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, insanların afiyet bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hazine aradığını görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde hazine aramak maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarda hazine aramak çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde hazine görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında karun hazinesi görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında altın hazine bulmak hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir