AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde hazine aramak

Kahve falında denizde hazine aramak

Kahve falında denizde hazine aramak ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, kötü haberler alacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine işarettir.

Kahve falında denizde hazine aramak gördüyseniz:

  • Hassas veya pratik yaklaşımlarla olayları çözebilirsiniz, büyümesine izin vermeyin.

Kahve falında denizde hazine aramak her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine delalettir.

Kahve falında hazine aradığını görmek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta hazine aramak borçları varsa ödeyeceğine, kötü günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında hazine aramak zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine işarettir.

Kahve falında mezarda hazine aramak bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, zenginlik sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında denizden hazine çıkarmak kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, huzura kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde hazine görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, şansın ve bahtının da açılacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde hazine bulmak girilen işlerden büyük zarar edileceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir