AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanın başkasına saldırdığını görmek

Kahve falında aslanın başkasına saldırdığını görmek

Kahve falında aslanın başkasına saldırdığını görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında aslanın başkasına saldırdığını gördüyseniz:

  • İstikrarsız hareketleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında aslanın saldırdığını görmek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslan saldırmak ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında aslanın başkasına saldırdığını görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, evlerine dünürcü geleceğine işaret eder.

Kahve falında aslana saldırmak huzursuzluklarından kurtulacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aslanın birine saldırdığını görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine işarettir.

Kahve falında birine saldırmak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine alamet eder.

Kahve falında horozun saldırdığını görmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, işinde yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında boğanın saldırdığını görmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir