AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine saldırmak

Kahve falında birine saldırmak

Kahve falında birine saldırmak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, yanlış anlaşılacağına, işlerinde yenilikler yapacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birine saldırmak gördüyseniz:

  • Endişelerinizi büyütmemeli veya sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinize yansıtmamalısınız.

Kahve falında domuzların saldırdığını görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına yorulur.

Kahve falında sineklerin saldırdığını görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedilerin saldırdığını görmek yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya işarettir.

Kahve falında yılanın saldırdığını görmek zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına inanılır.

Kahve falında domuzun saldırdığını görmek güzel haberler alacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine delalettir.

Kahve falında aslanın başkasına saldırdığını görmek falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına rivayet eder.

Kahve falında keçinin saldırdığını görmek sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin size saldırdığını görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, yeni şeyler deneneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir