AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslana saldırmak

Kahve falında aslana saldırmak

Kahve falında aslana saldırmak iyi şartlarda yaşayacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında aslana saldırmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili bir kişiye yaklaşımınızı değiştirmeniz daha olumlu sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Kahve falında aslanın saldırdığını görmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına yorulur.

Kahve falında aslanın başkasına saldırdığını görmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, fakirlik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aslan saldırmak mutluluğunun daim olacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aslanın birine saldırdığını görmek küs olduğu kişilerle barışacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında aslana saldırmak yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında tavuğun saldırdığını görmek husumetlerin başgöstereceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına delalet eder.

Kahve falında kaplanın saldırdığını görmek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeytana saldırmak başarısızlığı karşısında yıkılacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir