AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan saldırmak

Kahve falında aslan saldırmak

Kahve falında aslan saldırmak işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine alamet eder.

Kahve falında aslan saldırmak gördüyseniz:

  • Gereksiz veya evinizle ilgili lüks sayılabilecek harcamaları kısmanız durumunda finansal açıdan istikrar sağlamak daha kolay olabilir.

Kahve falında aslanın birine saldırdığını görmek işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına tabir olunur.

Kahve falında aslanın başkasına saldırdığını görmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aslana saldırmak ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında aslanın saldırdığını görmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına rivayet eder.

Kahve falında aslan saldırmak daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına yorulur.

Kahve falında siyah kedinin saldırdığını görmek yeni kararlar alınacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kazın saldırdığını görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, değer göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında keçinin saldırdığını görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir