AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerden teskere almak

Kahve falında askerden teskere almak

Kahve falında askerden teskere almak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında askerden teskere almak gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinizi, anlaşmalarınızı, katılım gerektiren planlarınızı ya da belli başlı düzenlemeleri ilgilendiren konulara yeterince müsamaha gösterdiniz.

Kahve falında teskere almış asker görmek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında askerde teskere almak dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, onlara değer vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askerden teskere almak kendisinin de bundan çok memnun olacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında teskere almak kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askerden kaçtığını görmek daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üst düzey asker görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına yorulur.

Kahve falında helikopter içinde asker görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, yanlış seçimler yapacağına işaret eder.

Kahve falında asker komutan görmek saygın biri olacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir