AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak taşımak

Kahve falında toprak taşımak

Kahve falında toprak taşımak adının her yerde geçeceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, ekmeğinin artacağına, fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında toprak taşımak gördüyseniz:

  • Sokakta fazlaca bulunmanız sizi çeşitli kaza veya aksiliklerle uğraşmak zorunda bırakabilir.

Kahve falında sırtında toprak taşımak ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına yorulur.

Kahve falında mezara toprak taşımak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında toprak taşımak eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine yorulur.

Kahve falında kamyonla toprak taşımak helal kazanca sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtta insan taşımak sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kucağında hasta taşımak yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının yükünü taşımak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında kapıyı taşımak iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir