AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraksız mezar görmek

Kahve falında topraksız mezar görmek

Kahve falında topraksız mezar görmek elde bulunan imkânların artacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında topraksız mezar gördüyseniz:

  • Yakın ilişkilerinizde güçlüsünüz.

Kahve falında boş mezara toprak atmak aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar toprağına dokunmak ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarda toprak görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında topraklı mezar görmek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar toprağı yemek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, kurulu düzeninin olacağına işarettir.

Kahve falında mezarlıktan toprak almak hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında mezarın toprağını düzeltmek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarın üstüne toprak atmak şansının ve bahtının açık olacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir