AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuz tohumu ekmek

Kahve falında karpuz tohumu ekmek

Kahve falında karpuz tohumu ekmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karpuz tohumu ekmek gördüyseniz:

  • Rutin ya da resmi programınızın dışına çıkmalısınız.

Kahve falında karpuz tohumu ekmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında karpuz tohumu görmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalettir.

Kahve falında domates tohumu ekmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında fasulye tohumu ekmek fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biber tohumu ekmek görmediği yerlere gideceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıya tohum ekmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soğan tohumu ekmek işlerden hayır gelmeyeceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabak tohumu ekmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir