AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin su doldurduğunu görmek

Kahve falında birinin su doldurduğunu görmek

Kahve falında birinin su doldurduğunu görmek sorunların ardı ardına geleceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, bir işi rakiplerine kaptıracağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında birinin su doldurduğunu gördüyseniz:

  • Çok fazla tutumlu değilsiniz.

Kahve falında çaydanlığa su doldurmak sevap işleyeceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyuya su doldurmak yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, mevkilerinin yüksek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında varile su doldurmak sevdiğini söyleyeceğine, maddi ve manevi olarak yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şişeye su doldurmak çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında şişelere su doldurmak fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, çok daha mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir bardak su doldurmak başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sürahiye su doldurmak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, ileride saygın bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezara su dolmak kaza ve belaların çıkmayacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir