AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını uyurken görmek

Kahve falında babasını uyurken görmek

Kahve falında babasını uyurken görmek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına delalettir.

Kahve falında babasını uyurken gördüyseniz:

  • İki tarafında artan beklentileri gerilime neden olabilir.

Kahve falında babasını uyurken görmek insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasını uyurken görmek parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında ölen babasını uyurken görmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında babayı uyurken görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne babayı uyurken görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, tüm arzularının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı uyurken görmek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen babayı uyurken görmek endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında babanı uyurken görmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir