AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşamayan birini konuşur görmek

Kahve falında konuşamayan birini konuşur görmek

Kahve falında konuşamayan birini konuşur görmek en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, helal lokma yiyeceğine, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında konuşamayan birini konuşur gördüyseniz:

  • Beklentilerinizi elde etmek için bir takım değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında konuşamayan birini konuşurken görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında konuşamayan birini konuşur görmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında konuşup gülmek sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında kediyi konuşurken görmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğini konuşurken görmek eşi ile problemler yaşayacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında arapça konuşulduğunu duymak sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, yaşamının yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında konuşurken ağlamak bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkasından konuşulduğunu görmek zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir