AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı çelenk görmek

Kahve falında kırmızı çelenk görmek

Kahve falında kırmızı çelenk görmek gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, iş öğreneceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı çelenk gördüyseniz:

  • Her koşul sizin lehinize olmasına veya tümüyle haklı olmanıza rağmen beli durum ya da koşulları zorlamanız istenmeyen sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında kırmızı çelenk görmek huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiçek çelenk görmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah çelenk görmek hayattan yana her istediğini elde edeceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine işarettir.

Kahve falında çelenk taşımak çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında mezara çelenk koymak boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çelenk almak sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya delalet eder.

Kahve falında kırmızı bayrak taşımak neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gömlek giymiş birini görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir