AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çelenk görmek

Kahve falında siyah çelenk görmek

Kahve falında siyah çelenk görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah çelenk gördüyseniz:

  • Boşa para harcamak sevdiğiniz kişiyle aranızda sorun yaratabilir.

Kahve falında siyah çelenk görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, tüm özlemini gidereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çelenk görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, güç ve para kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında çelenk almak işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, sorununu kolayca çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezara çelenk koymak şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında çelenk taşımak hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında çiçek çelenk görmek kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah cin görmek başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarının siyaha boyandığını görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir