AnaSayfa / Genel / Kahve falında çelenk taşımak

Kahve falında çelenk taşımak

Kahve falında çelenk taşımak işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında çelenk taşımak gördüyseniz:

  • Kendinizi kısıtlamayın.

Kahve falında çelenk taşımak maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara çelenk koymak neşesinin de yerine geleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah çelenk görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına delalettir.

Kahve falında çelenk almak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, günü birlik tatillere çıkacağına işaret eder.

Kahve falında çiçek çelenk görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı çelenk görmek gözyaşı döküleceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına alamet eder.

Kahve falında bohça taşımak kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında erkek bebek taşımak zor zamanların böylece geride kalacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir