AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara bastığını görmek

Kahve falında mezara bastığını görmek

Kahve falında mezara bastığını görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında mezara bastığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeylere hazır olmalısınız.

Kahve falında mezara bastığını görmek çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında boka bastığını görmek ruhsal olarak etkileneceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suya bastığını görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine tabir olunur.

Kahve falında etrafı su bastığını görmek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında evi fare bastığını görmek onu isyan noktasına getireceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kakaya bastığını görmek stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin su bastığını görmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına delalettir.

Kahve falında evinin su bastığını görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, sadaka ya da zekat vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir