AnaSayfa / Genel / Kahve falında boka bastığını görmek

Kahve falında boka bastığını görmek

Kahve falında boka bastığını görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında boka bastığını gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozan veya bozmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında birinin boka bastığını görmek kariyer edineceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boka bastığını görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, malının ve parasının ziyan olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evi böcek bastığını görmek ticaret hayatını ilerleteceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin evini su bastığını görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evini temiz su bastığını görmek kısa sürecek bir işe gireceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine işaret eder.

Kahve falında bir yeri su bastığını görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına delalet eder.

Kahve falında cin bastığını görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, iyi geçiminin devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karabasan bastığını görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, karısının çok mutlu olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir