AnaSayfa / Genel / Kahve falında kakaya bastığını görmek

Kahve falında kakaya bastığını görmek

Kahve falında kakaya bastığını görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, maddi açıdan nefes alınacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kıtlığın meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kakaya bastığını gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmaya çalışan kişilerin ne yapmaya çalıştığını netleştirmeniz, ileride üzülmenizden daha iyi sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında kakaya bastığını görmek çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, yeni mekânlara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında etrafı su bastığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine delalettir.

Kahve falında başkasının evini su bastığını görmek yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında evini temiz su bastığını görmek hastalanacağına, üzüleceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerin su bastığını görmek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında komşunun evini su bastığını görmek geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin evini su bastığını görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında evi sel bastığını görmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir