AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini beğenmek

Kahve falında kendini beğenmek

Kahve falında kendini beğenmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini beğenmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya yakınlarınızın sağlığını da hafife almamanız gerekiyor.

Kahve falında mezar yeri beğenmek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında çok beğenmek alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında terlik beğenmek herkesin takdirinin toplanacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında bi erkeği beğenmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halı beğenmek ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı beğenmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tesbih beğenmek yol göstereceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında beğendiğin çocuğu görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir