AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlık beğenmek

Kahve falında mezarlık beğenmek

Kahve falında mezarlık beğenmek mutluluğunu çoğaltacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, dertlerin bölüşüleceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlık beğenmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız kural dışı şeyler büyük hatalar olarak karşınıza dikilebilirler.

Kahve falında mezar yeri beğenmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, acılarını dindireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlık beğenmek kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, hastalıkların şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında kızı beğenmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında gömlek beğenmek değişik insanlarla karşılaşacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabı beğenmek hayatının zaferlerle dolacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında terlik beğenmek hayattan daha zevk alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeği beğenmek beden sağlığının zarar göreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beğendiğin kızı görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, iyi halinin kalmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir