AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarları açmak

Kahve falında mezarları açmak

Kahve falında mezarları açmak büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, masa başı bir işe gireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, edilen duaların tutacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarları açmak gördüyseniz:

  • Enerji tüketici fiziksel aktiviteler mesela değişik sporlar yapmak, koşmak, yüzmek, bisiklete binmek için iyi bir zamandır.

Kahve falında ölü mezarı açmak esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında gömülü mezarı açmak çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, sorunların atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasının mezarını açmak kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasının mezarını açmak elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş annenin mezarını açmak bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş kişinin mezarını açmak asık yüzlerin güleceğine, bereket ve zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin mezarını açmak çok büyük miktarda paralar kazanacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin mezarını açmak kişinin elindekilerinden de olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir