AnaSayfa / Genel / Kahve falında tıkanan bir yeri açmak

Kahve falında tıkanan bir yeri açmak

Kahve falında tıkanan bir yeri açmak aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına rivayet eder.

Kahve falında tıkanan bir yeri açmak gördüyseniz:

  • Seyahatler veya bazı diyaloglar yeni fırsatlara neden olabilir.

Kahve falında mezar yeri açmak parasız kalacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında anahtarla bir yeri açmak herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tıkanan bir yeri açmak yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına rivayet eder.

Kahve falında spor salonu açmak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, kırgınlıklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tarla açmak ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kollarını açmak maddi sıkıntılardan kurtulmaya, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında hamur yoğurmak ve açmak problemlerinin biteceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında anahtar kapı açmak evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir