AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbe evi görmek

Kahve falında türbe evi görmek

Kahve falında türbe evi görmek yeniden bir araya geleceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında türbe evi gördüyseniz:

  • Size karşı kullanılabilecek kişisel bilgiler paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında türbe evi görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde türbe görmek kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ev içinde türbe görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında türbede yılan görmek yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Kahve falında türbeye gidememek tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında türbeden korkmak kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında türbenin içinde olmak yüksek moral sahibi olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini türbede görmek maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir