AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar ve iskelet görmek

Kahve falında mezar ve iskelet görmek

Kahve falında mezar ve iskelet görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında mezar ve iskelet gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Kahve falında mezarlıkta iskelet görmek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarda insan iskeleti görmek hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezardan iskelet çıkarmak güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar içinde iskelet görmek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında mezar ve iskelet görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine delalettir.

Kahve falında mezarlık ve iskelet görmek rızkın gittikçe azalacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına yorulur.

Kahve falında mezarda iskelet görmek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafa iskeleti görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir