AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafa iskeleti görmek

Kahve falında kafa iskeleti görmek

Kahve falında kafa iskeleti görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, kolay yollardan kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kafa iskeleti gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı genişletmenizi, ününüzü büyütmenizi sağlayacak fırsatlarla karşılaşmak üzeresiniz.

Kahve falında iskelet kafası görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iskelet kafa görmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kafa iskeleti görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına yorulur.

Kahve falında denizde iskelet görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine işarettir.

Kahve falında iskeleden denize atlamak kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, güzel günlerin kapıda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iskeleden düşmek hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına alamet eder.

Kahve falında dinazor iskeleti görmek uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, ruhen rahatlığa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iskelet gömmek düşman olduklarının anlaşılacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir