AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta iskelet görmek

Kahve falında mezarlıkta iskelet görmek

Kahve falında mezarlıkta iskelet görmek çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine yorulur.

Kahve falında mezarlıkta iskelet gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki şüpheleriniz yersiz olmayabilir.

Kahve falında mezardan iskelet çıkarmak alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, zararlarını telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar içinde iskelet görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına delalet eder.

Kahve falında mezarda iskelet görmek fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlık ve iskelet görmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, hane içine ay doğacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda insan iskeleti görmek zor zamanların böylece geride kalacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta iskelet görmek hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar ve iskelet görmek sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında iskeleden atlamak emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir