AnaSayfa / Genel / Kahve falında sac üstünde ekmek pişirmek

Kahve falında sac üstünde ekmek pişirmek

Kahve falında sac üstünde ekmek pişirmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına işarettir.

Kahve falında sac üstünde ekmek pişirmek gördüyseniz:

  • Biraz zaman isteyip, olayların ortaya çıkmasına izin vermelisiniz.

Kahve falında sac üstünde ekmek pişirmek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında sacın üstünde ekmek pişirmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sac üzerinde ekmek pişirmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında sac ekmeği pişirmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine yorulur.

Kahve falında ekmek pişirilen sac görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sacda ekmek pişirdiğini görmek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına inanılır.

Kahve falında sacda börek pişirmek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında sacda ekmek yapmak uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir