AnaSayfa / Genel / Kahve falında sacın üstünde ekmek pişirmek

Kahve falında sacın üstünde ekmek pişirmek

Kahve falında sacın üstünde ekmek pişirmek işlerinin düzeleceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine işarettir.

Kahve falında sacın üstünde ekmek pişirmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkek seniz larşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Kahve falında sacın üstünde ekmek pişirmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sac üstünde ekmek pişirmek kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında sac ekmeği pişirmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek pişirilen sac görmek kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına delalettir.

Kahve falında sac üzerinde ekmek pişirmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sacda ekmek pişirdiğini görmek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sacda börek pişirmek dişe diş savaşacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında sacda ekmek yapmak huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir