AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar taşında yazı görmek

Kahve falında mezar taşında yazı görmek

Kahve falında mezar taşında yazı görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, rahat bir hayata başlayacağına, çok daha mutlu olunacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına alamet eder.

Kahve falında mezar taşında yazı gördüyseniz:

  • Artan eleştiri veya şikayetlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında mezar taşında yazı görmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar taşında arapça yazı görmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında mezar taşında kendi ismini görmek suç işleyeceğine, oğlu evli ise boşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar taşında oturmak kariyerinde aşama kaydedeceğine, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında mezarın taşındığını görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar taşında adını görmek müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına işaret eder.

Kahve falında mezar taşında kendi adını görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, içsel güvensizliklerinize delalettir.

Kahve falında mezar taşında bayrak görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir