AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar taşında kendi adını görmek

Kahve falında mezar taşında kendi adını görmek

Kahve falında mezar taşında kendi adını görmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, sürekli bağırıp çağıracağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar taşında kendi adını gördüyseniz:

  • Fikir alışverişlerinde yanlış anlaşılmalara dikkat etmekte, ani tepkilerden, hareketlerden kaçmakta fayda var.

Kahve falında mezar taşında adını görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında mezar taşında kendi adını görmek sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine alamet eder.

Kahve falında mezar taşında isim görmek mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, işlerinin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında mezar taşında arapça yazı görmek borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına delalet eder.

Kahve falında mezar taşında oturmak çok kötü günler geçirileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında mezar taşında tarih görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar taşında ismini görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında mezarlığın taşındığını görmek saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir